Yksi arkinen asia

Jaahas, moni varmaan miettinyt miksi meikkaa? Itse ainakin huomaan että itsetunto kohoaa meikkaamisen jälkeen ja tunnen itseni virkeämmäksi, mutta näin se vaan meikäläisellä menee. Huomasin sen viikonloppuna ollessani täysin uupunut ja kun vähän edes meikkasin ulos lähtiessäni niin huomasin kuin olisi ryhtikin kohonnut! Tuli oikein sellainen ahaa elämys, että ihmeitä pieni hipaisu kasvoihin voi saada aikaan:) Minulla ei ole mitään vastaan luonnon kaunista, mutta meikkaaminen vain tuntuu olevan osa minua, tämä viikonloppuinen tapaus sai vaan vahvistuksen siihen.

Nykyään saa luonnonkosmetiikkaa, jolla saa kevyempää kaunistusta aikaiseksi iholle, aika raikkaita sävyjä! Pidän siitä että voin valita käytänkö luonnonkosmetiikkaa vai ”tavallista” kosmetiikkaa.

Untitled design (3)

Meikkauksessa minusta on parasta pohjan tekeminen, se että varjolla ja valolla saa ihmeitä aikaan. Vaalealla saa aikaan kohotusta ja se näin ollen tuo esiin kasvoista parhaat puolet jos niitä haluaa korostaa, tumma taas varjostaa ja vie sisäänpäin, näin kasvoja voi ”muokata” pienin keinoin. Poskipunalla saa raikkautta ja hehkua kasvoille, ehkä voisipa sanoa että asennetta!

Itse en nykyään juuri meikkaa muuten kun pohjan tekemällä. Minulla on ripsienpidennykset jotka helpottavat huomattavasti kiireistä arkea. Teen vain pohjan  ja laitan huulipunaa…aika helppoa:)

Minä ainakin siis jatkan tätä arkista asiaa ihan vain itseni vuoksi. Mites lukijat meikkailee? Olisiko kiinnostusta opiskella meikkausta niin että ammattilainen näyttää ja opastaa? Jos maaliskuussa järjestettäisiin meikki ilta kampaamolla? Kirjoita alle kommentti jos olisit kiinnostunut?:)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s