Elämä kampaamossa

Otsikko tuli kun tässä olen tämän päivän miettinyt elämääni ja sitä että elämäni pyörii pelkän kampaamon ympärillä välillä liian paljon, nimittäin 24 tuntia vuorokaudessa. Unetkin saattavat usein liittyä työhön. Totesin sen viime yön jälkeen kun mietin koko yön työ asioita, siis olin valveilla lähes koko yön, tätä ei tapahdu onneksi kovin usein. Olisi mielenkiintoista vaihtaa aina kokemuksia ja purkaa tuntoja samanlaisessa elämän tilanteessa olevan ihmisen kanssa, eli toisen kampaamo yrittäjän jolla on vuokratuolilaisia tai sopimusyrittäjiä liikkeessään. Meillä kampaamossa minulla on yrittäjä kollegoita mutta he eivät ole niin kiinni tässä kampaamossa koska omistaja olen minä…eli en oikein saa heistä vertaistukea vaikka tukea tosin saan heiltä, muunlaista apua ja neuvoja.

Ollaan töissä erään yrittäjä kollegani kanssa naureskeltu että meidän kampaamosta tulisi hyvä reality sarja:D Siellä oikeasti tapahtuu:D Tästä kun joku tv -alan ihminen lukee niin saisi oivallisen idean. Itselläni ei siihen rahkeet ihan riittäisi, luulen niin:) Sattuu vaikka sun mitä, sellaista mitä ei tässä viitsi kertoa tietenkään. Täytyy vaan sanoa että kyllä tätä työtä tekee täydestä sydämestä, ei tätä hullun myllyä muuten jaksaisi, on pakko olla näin..

Kuulostaa varmaan pieneltä hullun myllyltä kun pieni kampaamo kyseessä, mutta monikaan ei tiedä mitä asioita kampaamo yrittäjältä/liikkeen omistajalta vaaditaan jos haluaa pysyä leivässä kiinni. Aina pitää kouluttautua, tulee uusia asioita ja lakeja ym. monta pienempää asiaa ja sähköpostia päivän aikana hoidettava ja laitettava, sekä päivittää työvuorolistoja, nettiajanvarausta/kassajärjestelmää, muokata nettisivuja, tehdä markkinointia, tehdä tilauksia seitsemään eri paikkaan ja palvella asiakkaat niin hyvin kuin osaa joka ikinen asiakas joka ikinen kerta, koska he ovat tärkeimpiä yritykselle! Perhekin olisi hyvä hoitaa ja lapset viedä hoitoon ja muistaa hakea pois niin ettei tarvitseisi huonoa omaa tuntoa siitä kantaa ja vähän harrastaa jotakin että pääkoppa pysyy kunnossa. Aikamoinen soppa yhdelle ihmiselle kun tunteja vain 24h vuorokaudessa:D Ja näitä kaikia asioita liikkeen omistaja tekee päivittäin. Helpolla ei yrittäjä pääse ja siihen vielä laskun maksut pari kertaa kuussa, vino pino laskuja. En valita, tykkään elämästäni, halusin vain kertoa mitä kaikkea kampaamo yrittäjän päivään kuuluu tänä päivänä.

Kyllä huonoimpina päivinä päädyn mollin sivuille että josko löytyisi jotain PIKKASEN helpompaa, mutta sen pitäisi olla myös vähän vaativaa ja mielekästä että jaksaisin innostua joka aamu, ja joka ikinen kerta totean ettei sieltä minulle mitään löydy:D Eli totean että eläpä Hinni nyt hötkyile:)

Eepä muuta ku uusia mielenkiintoisia päeviä lissee, päevä kerrallaan savolaisittain! (ossooko sitä ennee viäntee, mitenkähän tuo lie).

Kirjoitin tämän ennen lomaani, tietokone tilttasi ja sain pari päivää sitten huollosta takaisin niin tämä teksti muhinut täällä pari viikkoa ja nyt aion julkaista tämän kuitenkin:D Mukavaa kevättä ja linnun lauluja!

-Hinni

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s